dijous, 29 de setembre de 2011

Tomacons farcits

 Avui m'ha portat de l'hortet uns súper tomàques!!! Una manera diferent de preparar-los, és farcir-los i gratinar-los, per anar variant....

Ingredients  per 3 tomàquets                 
- 1 tomàquet per persona
- 2 llaunes de tonyina
- 1 ou dur
- 1 llauna petita d'olives negres sense pinyol
- 1 grapadet de tàperes en vinagre

Procediment
- Netejar els tomàquets, treure la part de sobre, i anar buidant la part de dins, en conte de que no es trenqui la forma del tomàquet.
- Intenteu treure totes les llavors, amb l'ajuda d'una cullera, i deixar només la carn.
- De la molla que hem tret, la reservem i ho mesclem amb la tonyina, l'ou d'ur, les tàperes i les olives, tot tallat ben petit, i ho amanim amb;  orenga, sal i pebre i un xorret d'oli.
- Un cop tenim el farcit acabat, amb una cullera omplim els tomàquets, per acabar li posem formatge ratllat i al forn, que es gratinen!!!


Consell dietètic
- Tomaca
-Ideal per una guarnició d'un arròs bullit, ens queda un plat equilibrat i complert!!!
-Molt baix en Kcal i molt gustós a la vegada, gràcies al formatge gratinat.

Maridat amb:
Enate Cabernet Merlot 2007



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada