dissabte, 18 d’agost de 2012

Amanida de Cigrons

Ràpida i senzilla, ideal per al tupper. Els dies que no m'he preparat res per emportar-me a la feina, a les 7 del matí, mentre em faig el cafè amb llet,  preparo aquest dinar.
Llest en 5 minuts, avui ens ha servit per dinar a la platja.

Ingredients per dos persones  
- Cigrons de pot de vidre
- 1 llauna de tonyina petita
- 1 Ou dur (si en tinc)
- 1 endívia
- 1 tomàquet d'amanir
- 1 grapat d'olives negres sense pinyol
- Pimentó roig escalivat o de llauna
- Sal, orenga i oli d'oliva.

Procediment
- Repassar amb abundant aigua els cigrons i escórrer-los.
- Posar els cigrons en un bol i anar incorporant tots els ingredients trinxats petits
- Amanir al gust, jo sempre utilitzo, sal, oli i orenga.

Ingredients


Consell dietètic
- Ens serveix de plat únic ja que ens aporta els tres grups d'aliments necessaris per un àpat equilibrat. Verdures, cereals i proteïnes
- Les llegums son riques en hidrats de carboni i també en proteïna vegetal, molt important per la nostra dieta.
- Una fruita de prostre i tenim el menú llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada