- 2 pastanagues
- 1 carbassó
- 1 dent d'all
- Arròs
- Curri
Procediment
-Tallar am l'ajuda d'un pelador les pastanagues i el carbassó verticalment
-Un cop tenim les cintes de colors, saltejar-les amb una paella gran o un wok en un polsim de sal
-Han de quedar cruixents (al dente)
-En un cassó petit, posar una mica d'oli i sofregir una dent d'all a làmines
-Seguidament sofregir l'arròs (1 tasseta per dos d'aigua)
-Un cop sofregit posar l'aigua calenta, jo en este cas vaig utilitzar el caldo de bullir les verdures del dia abans
-Espolvorejar-ho amb curri al gust
Consell dietètic
- Els plats combinats, son ideals per als nens, ja que en un sol plat porten els tres grups d'aliments
- Aquest dia el vam acompanyar amb un suc de tomaca i una ventresca de lluç, i per postre boletes de meló
- Per dinar i sopar es aconsellable possar verdures, per tant és molt important anar canvinat
de formes, coccions i varietats de les verdures
Informació nutricional
- 150g de filet de lluç __________ 129 kcal
- 60g d'arròs (pes en cru) _______ 212,4 kcal
- 200g de cintes de verdures _____ 73 kcal
- 250ml suc de tomaca _________ 31 kcal
- 200g de meló _______________ 62 kcal
Total ________________ 507 kcal
- com ho feu per a que la cassoleta d'arròs quede així de bé i consistent???
ResponEliminagràcies!!!
Hola anònim:
ResponEliminaL'arròs és un arròs sequet dos parts d'aigua per una d'arròs, un cop cuit el vaig posar dins d'una flamera per que adquereixi aquesta forma, espero que et serveixi d'ajuda