dilluns, 3 d’octubre de 2011

Primentons farcits de Truita en Pataca

Avui vos presento una forma divertida de menjar truita en pataca.
Tenim invitat a casa, que ens coneix molt, tant que hem menjat segur més de 400-500 vegades junts, un company de pis, eh coco?
Així que avui toca fer alguna cosa diferent....
Es tracta de farcir un primentó verd amb la barreja per fer la truita en pataca.
Mentres fregim els primentos, en fa la truita....fantàstic!!


 Ingredients: (x 4 primentons)

-         Primentons italians verds (x4)
-         Ous (x3)
-         Pataques (x2)
-         Ceba (x1)
-         Oli
-         Sal

Procediment

a) per fer la truita:
Es tracta de fer la truita en pataca però en versió ràpida.
La podeu trobar aqui, ja que el mes passat la vam explicar:
Tallar les pataques i ceba a trossets petits, fins i regulars.
Ficar-ho a un bol, i ficar una mica de sal i oli.
Tapar el bol (important) en una tapa de plàstic, o plat, o film
transparent de cuina
Aneu treient el bol per comprovar la cocció i ho remeneu per a que
no es cremi el que està a les vores.
Quan creieu que ja esta cuit, fiqueu els ous batuts i mescleu  

   b) per farcir el pebrot:

   - Talleu la part de dalt dels primentons
   - Amb una cullereta de cafe en llet, o de café, farciu el primentons i els saleu per fora
   - Fregiu (tapeu al principi, ja que solta molta aigua)
  

MIREU QUINA PINTA!!

Maridatje: Vam convinar aquestos primentons en un
Somontano de Enate:


Enate Cabernet Merlot 2007


També ho podeu fer farcint-ho amb llonganissa, baldana, etc...
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada