dijous, 22 de setembre de 2011

La sopa freda

Unes versions ultralight de la Vichisoise i la Sopa de meló.

Ingredients;Vichisoise
- 3 alls porros grans
- 1 patata mitjana
- 15g de mantequilla
- Sal i pebre negre molt

Procediment
-Pelar i tallar a daus petits els alls porros i la patata.
-Posar-ho tot junt en una casola i cobrir-ho d'aigua
-Afegir un polsim de sal i una cullerada sopera de mantequilla
-Ha de bullir uns 30 min, fins que es trenque la patata
-S'ha de servir molt freda i espolvorejada en pebre negre molt al gust
                        1 ració (250ml) = 90 kcal


Ingredients; Sopa de Meló
-Meló
-Pernil salat

Procediment
-Triturar el meló amb el túrmix, sense pell ni llavoretes
-Passar per la paella unes tiretes de pernil salat fins que quedin cruixents
-Si teniu menta podeu triturar-la junt amb el meló, li dona un toc més refrescant
-Servir molt fred i el pernil calent, li dona un contrast de temperatures molt agradable

                           1 ració (200ml) = 70kcal

Consell dietètic
- Ens serveixen de primer plat o aperitiu, son molt llaugerns en kcal
-Ajuden arribar a l'aport de líquids necesaris durant el dia
-Les dos sopes son molt riques en vitamines i minerals, molt necesaris en la temporada d'estiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada