És una versió modificada de la pizza cassolana, sense la tomaca i el formatge.
1. Ingredients:
1.1. Per fer la massa:
Hi han molt tipus de massa, hem triat la que es fa en cervesa i oli, ja que aquests ingredients els tenim sempre a casa:
1.2. Per damunt:
- Primentons (1)
- Albergínea
- Llonganissa
2. Procediment:
2.1. La massa:
Aquesta massa és molt fàcil de fer.
Es fica en un bol oli i cervesa, la relació pot ser de 1:1 a 1:2,
depenent si la voleu grassa o seca.
Si feu pizza millor una mica més de cervesa que oli (1:2).
En aquest cas, la farem 1:1 per a que sigue més estil "rosquilleta"
Per a una safata és suficient una tasseta de cafè de cada cosa
La cervesa que sobra haurà de ser beguda mentres es fa la massa... ;)
Es fica una mica de sal, i orenga i pebre, en el cas de que us agradi notar aquests sabors en la massa.
Ara es va afegint farina al bol i s'amassa en les mans, fins que la massa es desapegui (del bol i mans).
Es deixa reposar uns 10 minuts.
Es treu del bol i es deixa la massa molt fina amb el "rodillo".
Ara s'ha de ficar a la safata.
- Truc: Per a que no es trenqui la massa al passar del màrmol de la cuina a la safata, podeu plegar la massa (en 4 quarts) i desplegar-la un cop estigue dins.
2.2. Damunt:
Qualsevol cosa que us agrade, en el nostre cas, un tricolor de primentons, albergínea i llonganissa.
3. Cocció:
Ara al forn, quan estigui entre uns 200-225ºC, la ficarem durant uns 15-20 minuts.
BON PROFIT!!!
una de blanc: Prado Rey Verdejo 2010
i una de negre: Murviedro PS Reserva 2007
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaCaramb!! Sou uns cracs!! Entren ganes de posar-se a cuinar!! Només passen els examans de setembre haurem de posar-nos ma a l'obra. I quines fotos més xules!! Julia
ResponEliminaja tinc ganes de provar-la!!!! la veritat es que de vore les fotos t'entra una gana que pa que!!!!
ResponElimina