Truita de baldana, primentó italià i all porro |
Hi han tantes com ingredients es poden ficar, i a més es poden combinar: amb un ingredient, amb dos, amb tres, etc....
com a resultat tropecentes truites diferents.
Avui farem una truita ben "potenta", és per menjar un trosset, per compartir, per un dia que tens gent a casa.
Una truita de primentó verd i all porro amb baldana (botifarra d'arrós i pinyons).
Verduretes i botifarra, que bo!!
Ingredients (entrants per a 8-10 persones)
- Ous (x6)
- All Porro (x2)
- Primentó verd italià (x2)
- Baldanes (x3)
Trossejem les verduretes |
Els ingredients |
Baldana trossejada |
Una truita "consistent" |
Sofregint les verduretes |
Truita i vi Joan d'Anguera |
Procediment
- Tallem el primentó i l'all porro i el fregim fins que es queda doradet.
- En el meu cas, vaig fregir-ho amb bastant d'oli, així que vaig filtra-lo amb un colador, deixant l'oli en un gotet. Ho fem perquè la botifarra ja despendrà greix.
- Tornem a ficar les verdures sofregides i introduïm la baldana trossejada (treiem la pell abans)
- Un cop ho tenim tot ben doradet, el ajuntem amb els ous batuts en un bol.
- Es fa la truita amb una mica d'oli d'aquell que ha sobrat de fregir les verdures
Maridatge: en aquest cas vam escollir un jove de la DO Montsant: Joan d'Anguera 2011
Nota: hi han truites que també són igual de bones fredes que calentes. No és aquest cas.
Gelada perd bastant, així que si la feu en temps, tindreu que tornar a escalfar-la.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada