Inrgredients
- 1Conill de terme
- 1 cabessa d'alls
- 1 ceba
- 1 tomaca
- Farina
- Llaurer
- Sal i oli
- Vi del barrilet (vi per cuinar)
Procediement
- En una cassola de terra fregir el conill, que previament hem salat i enfarinat.
- Un cop tenim enrrossida la carn la reservem i en el mateix oli fregim una tomaca sencera, una cabessa d'alls i una ceba partida en quatre torsos.
- Un cop tenim la verdura daurada incorporem el conill i ho cobrim tot amb aigua, rectifiquem de sal.
- Quan porta casi un hora a foc suau, incorporem una fulleta de llaurer i un xorret de vi del barrilet.
- Al cap d'uns 30 minuts més incorporem els caragols, aquets ja estan bullits i enganyats.
- Deixem coure uns 30 min més, en total va estar al foc casi dos hores.
- Us aconsello aquest tipus de rostits fer-los d'un dia per l'altre, la carn de caça si esta reposada guanya molt.
Carn de conill de terme trossejada |
Conill fregit en farina |
Caragols pedrolencs cuits, apunt de posar a la cassola |
Altres receptes amb carn de caça
- Estofat de jabalí
Bonissim!!! xalo un munt en les teues receptes!!
ResponEliminaCati Brusca
Gràcies Cati
EliminaLa veritat que les receptes de la iaia sempre triònfen! per llepar-se els dits!