dilluns, 28 de maig del 2012

Coca de verdures i baldana

Avui una coca ultra ràpida per sopar, crec que he tardat uns 10min, clar.... en una massa precuinada.
He utilitzat una base de pasta de full que tenia al congelador, i per no fer temps he utilitzat pimentó roig escalivat del dia abans.
Abans de coure
                                                                                   
Ingredients   
- Pasta de full precuinada
- Pimentó roig escalivat
- 2 cebes mitjanes
- 2 baldanes

Procediment
- Estendre amb l'ajuda d'un "rodillo" i una mica de farina la pasta de full, per sobre d'un paper de forn.
- Amb l'ajuda d'una forquilla fer-li a la base uns foradets per que no puge la massa.
- Enfornem la base sola uns 5 min a uns 225ºC.
- Mentre es cou la base, tallem la ceba a rodanxes i la baldana.
- Treure la base del forn a mig coure i posar per sobre la ceba, el pimentó roig escalivat i ho salem, i  per últim les rodanxes de baldana. Jo no vaig posar oli ja que la pasta de full i la baldana son prou greixoses.
- Tornar a enfornar uns 5 min a 225ºC.
- Una amanida per acompanyar i ja tenim llest el sopar!!!

Després de coure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada