He utilitzat una base de pasta de full que tenia al congelador, i per no fer temps he utilitzat pimentó roig escalivat del dia abans.
Abans de coure |
Ingredients
- Pasta de full precuinada
- Pimentó roig escalivat
- 2 cebes mitjanes
- 2 baldanes
Procediment
- Estendre amb l'ajuda d'un "rodillo" i una mica de farina la pasta de full, per sobre d'un paper de forn.
- Amb l'ajuda d'una forquilla fer-li a la base uns foradets per que no puge la massa.
- Enfornem la base sola uns 5 min a uns 225ºC.
- Mentre es cou la base, tallem la ceba a rodanxes i la baldana.
- Treure la base del forn a mig coure i posar per sobre la ceba, el pimentó roig escalivat i ho salem, i per últim les rodanxes de baldana. Jo no vaig posar oli ja que la pasta de full i la baldana son prou greixoses.
- Tornar a enfornar uns 5 min a 225ºC.
- Una amanida per acompanyar i ja tenim llest el sopar!!!
Després de coure |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada