divendres, 11 de maig de 2012

Tarta de brull en poma

Una tarta ràpida amb massa de full precuinada.
Avui en dia la indústria alimentària ens ofereix un assortiment molt ampli de masses fresques precuinades, que ens faciliten molt la feina. Hem de saber fer un ús d'aquest tipus de productes de IV gamma, els trobo genials!

                                  


Ingredients                              
- 1 base de pasta de full 
- 2 pomes golden           
- 200 ml de nata líquida
- 200g de brull
- 3 ous
- 50g de sucre
- canyella
- 1 llimona
- Una mica de mantega


Procediment
- Forrar un motlle prèviament untat amb mantega, amb la pasta de full precuinada.
- Amb una forquilla fer punxar la pasta per que no puje, i per sobre li posem paper de forn i uns cigrons secs per fer pressió.
- Posar a coure la pasta al forn a uns 175ºC durant 7 minuts.
- Pelar i tallar les pomes a fines capes iguals, escórrer per sobre un suc de llimona, per evitar l'oxidació.
- En un bol batre, els ous, el sucre, el brull i la nata líquida.
- Un cop ho tenim batut incorporem uns quants tallets de poma dins la massa.
- Posar la massa per sobre la pasta de full.
- Ho acabem adornant amb els tallets de poma.
- Per acabar ho espolvorejem amb canyella i sucre.
- Coure al forn a uns 175ºC durant uns 30 min.

Ingredients

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada