M'encanta bussejar pel's blogs, i ara és la moda de les cupcakes, n'està ple, però no he tingut mai la temptació de fer-ne, diria que sóc més de dolços tradicionals.
Però la veritat que quan he vist aquests no m'he pogut resistir.
Del blog Cotó de sucre, un blog genial de dos noies de Reus, he vist aquesta recepta tant de temptadora.
Es tracta d'unes cupcakes de carabassa i formatge amb magrana, per mi una combinació ideal!
Ingredients (per a 16 cupcakes)
- 160 g de farina
- 140 g de sucre
- 1 culleradeta de postres de llevadurina (Royal)
- 1/2 culleradeta de cafè de canyella
- un pols de sal
- 40 g de mantega a temperatura ambient
- 120 ml de llet sencera
- 2 ous
- 200 g de puré de carabassa (carabassa al forn i triturada per túrmix)- 1 magrana
Crema de formatge (frosting)
- 300 sucre llustre
- 50 g mantega
- 125 g de formatge Philadelphia
Procediment
- Precalentar el forn a 170ºC
- Mesclar el sucre, la farina, la llevadura Royal, la sal i la canyella.
- En un bol posem els dos ous i li incorporem la mantega i la llet i o batem tot junt.
- Incorporem la mescla del sucre i la farina amb la resta d'ingredients.
- Per últim incorporem el puré de carabassa, i ho batem tot junt, fins que quedi una mescla homogènia.
- Amb l' ajuda de dos culleres soperes omplim els motlles i ho enfornem uns 20 min.
- Un cop tenim les magdalenes fredes li posem per sobre la crema de formatge amb l'ajuda d'una mànega pastelera.
Procediment per la crema de formatge
- Posem en un bol el sucre glass i la mantega i amb l'ajuda d'una batedora o batem fins que estigui homogeni.
- A continuació incorporem la crema de formatge i seguim batent fins aconseguir una crema.
Queden tan vistosos, amb els granets de magrana per sobre...
ResponEliminaSi, com totes les cupcakes, entren molt bé per la vista.
EliminaAquestes em van cridar molt l'atenció perque eren fetes amb productes nostres, i la magrana li dona un toc ben especial en vista i en boca.
Però continuo pensant que millor un pastiset o un carquinyol que una cupcake jijiji