dimecres, 21 de novembre de 2012

Pudding de brull

Els dos últims cops que he sortit a dinar fora, al menú i havia pudding de mató/brull.
El vaig demanar als dos llocs i estava boníssim tant un com l'altre.
A l'últim restaurant vaig demanar la recepta però no van acceptar a compartir-la, així que he anat fent proves i inventant fins que he trobat amb la recepta.

A veure que us sembla... a mi m'encanta!      
                                                            
Ingredients
- 250g de brull, mató, brossat...
- 3 ous
- 125g de llet condensada
- 250 ml de nata líquida

Procediment
- Batre tots els ingredients
- En un motlle que pugui anar al forn, untar-lo prèviament amb mantega, o si preferiu posar caramel al fons del motlle.
- Incorporar la mescla.
- Coure'l al bany maria al forn.
- Introduir-lo al forn prèviament calent a 180ºC durant un hora i 45 min.
- Esperar que es refredi per desmotllar.
- Servir-lo fred amb una mica de mel i pinyons per sobre o si preferiu com si fos un flam amb el caramel.

Altres receptes amb brull:
- Coc de brull
- Tarta de brull en poma



3 comentaris:

  1. Gisela,
    No sabia què era el brull. Gràcies per compartir aquesta recepta.
    Nani

    ResponElimina
  2. Coc de Brull ( Per si te pot interessar )
    1/2 Kg. de brull
    200 grms.sucre ( lo poso poc a poc , que no sigue massa dolç)
    6 ous
    llima rallada
    1 cullereta de cfè de canyella (opcional)

    tot ben amasat, encara que queden texturetes no passa res
    30 minuts al forn precalentat al màxim i desprès baixat a 160º
    ls mesures son per a llanda de 20 x 25

    una abraçda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Cati:
      M'encanten els cocs, coques,mones,flams ... de brull!
      El provaré de fer segur!

      Elimina