He fet dos receptes en aquest tipus de bolets, quina preferiu? jo no sabría dir-vos quina ha quedat més bona!
Gírgoles |
Rovellons |
ROVELLONS AMB CEBA I BOTIFARRA NEGRA
Ingredients
- Rovellons
- 1 Ceba dolça
- 1 dent d'all
- 1 tomaca de penjar ratllada
- Botifarra negra (de la que es menja crua, tipo embotit)
- Sal i pebre
Procediment
- Rentem amb un drap humit els rovellons, els trossejem i els passem per la paella, amb un xorret d'oli, sal i pebre negre molt.
- Un cop estan fregides, li retirem l'aigua sobrant, i els retirem de la paella.
- En la mateixa paella fregim una ceba i una dent d'all, un cop ja ho tenim enrossit li afegim una tomaca de penjar rallada.
- Un cop tenim les verdures sofregides incorporem unes rodanxes de botifarra negra.
- I a continuació, incorporem els rovellons fregits, dos voltes i ja teniu llest aquest aperitiu o guarnició!
- Nosaltres els hem acompanyat d'unes cintes de pasta fresca, ha estat un dinar, Boníssim!
Pas 1- Fregir els rovellons |
Pas 2- Sofregir les verdures i per últim la botifarra |
Ingredients |
"HUEVOS ROTOS" AMB GÍRGOLES
Ingredients
- Gírgoles de panical
- 100g de pernil salat
- 2 ous
- Sal i pebre
Procediment
- Rentem les gírgoles i les passem per una paella en molt poc oli, una mica de sal i pebre.
- Han de quedar sequetes, ben torradetes.
- Un cop fregides, les posem en una safata.
- En una paella passem una mica per el foc les llonxes de pernil salat, les retirem i les posem per sobre les gírgoles.
- Per últim fregim dos o tres ous i els posem per sobre.
- Al moment de servir, trenquem els ous amb l'ajuda d'una forquilla i gabinet, i servim el revolt.
- Un bon pa i a sucar, Impressionant!
Pas 1: Fregir en poc oli les gírgoles |
Pas 2: passar per la paella el pernil |
Ingredients |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada