M'encanten aquests regals de collita pròpia, per mi sempre han estat els millors, moltíssimes gràcies xics!
Avui com aquí a casa no tenim brases, l'he fet a la paella en una parmentier, una versió del polp a la gallega clàssic en un punt de deconstrucció modernitzat.
Ingredients
- 1 Polp
- 3 claus
- Sal i pebre
- 1 patata
- 1 all porro
- Una cullerada sopera de mantega
- 1 xorret de crema de llet.
Procediment
- Bullir el polp en abundant aigua en sal i dos o tres claus. L'aigua a de cobrir el polp.
- Depent del tamany del polp, per aquest que feia un kilo el vaig tenir 45min bullint. Puntxeu-lo en un ganivet fins que veieu que es torna tou, no us passeu, si no es converteix amb xiclet.
- Per la parmentier, sofregim un all porro amb mantega.
- Un cop el tenim daurat, incorporem la patata a daus petits i ho cobrim d'aigua, rectifiquem de sal.
- Quan tenim la patata cuita li afegim un xorret de nata líquida i pebre negre molt.
- Passem pel túrmix i fem un puré.
- Tallem les potetes del polp i les passem per una paella, en un xorret d'oli en foc fort, fins que quedin cruixents per totes bandes.
- Per montar el plat, posem al fons una capa de parmentier a sobre el polp, i l'espolvorejem amb sal Maldon, una mica de pebre roig picant i un xorret d'oli d'oliva en cru.
- Una tapa espectacular!
Polp abans de coure |
Ingredients per la parmentier |
Sofregir l'all porro amb mantgega |
Aquest plat a mi em deixaria KO. Amb un bon vi blanc, faria feina...
ResponEliminaNani
Jejejeje un bon entrant o de "vermutillo", sigui com sigui no et diexarà indiferent
Elimina