Avui una panna cotta, un flam italià sense ou, a base de nata i gelificant.
Per fer-lo més nostre hem incorporat el brull el brossat un dels làctics que m'agrada utilitzar més per als postres.
Aquesta recepta ha estat totalment autodidacta e inventada, però m'ha quedat tant bo i és tant senzill de fer que me l'apunto per repetir-la.
Ingredients
- 250 ml de llet sencera
- 250 ml de nata líquida
- 250g de brull (mató)
- 150g de sucre
- 1 sobre de collada "Royal" ( o 2 fulles de gelatina o 8 gr)
- Melmelada de gerds
Procediment
- Mesclar el sobre de la collada amb uns 250ml de nata líquida a temperatura ambient.
- Posar en un cassó la llet i el sucre i portar-ho a ebullició.
- Al moment que bull la llet incorporem la nata amb la collada, i remenem fins que torni a bullir.
- Retirem del foc i incorporem el brull, amb l'ajuda d'una batedora elèctrica ho batem tot bé.
- Posem en un motlle gran o terrines individuals.
- Esperar que es refredi i deixar-ho a la nevera, mínim unes 4 hores.
- Al moment de desmotllar el decorem amb la melmelada que més us agradi.
Altres receptes amb brull
- Púdding de brull
- Coc de brull
- Tarta de brull amb poma
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada