dijous, 15 de novembre de 2012

Amanida en formatge de Catí ,magrana i nous

Avui al Tast del Territori que ens organitzen els companys de Mira que Bo, hem catat els formatges de Catí.
Uns grans formatges del nostre territori, on  els hem dedicat una entrada en el nostre apartat de restaurants, segui aquest enllaç; Formatges de Catí.
Des receptes hem fet per sopar després de la cata, on ens ha tocat un formatge fresc! amanida de formatge fresc de Catí en magranes i nous, amb uns ingredients molt típics de la tardor.
I per als que no els agradava l'enciam tenia uns tomàquets confitats i hem fet  una torrada de tomàquets confitats en formatge fresc de Catí.
                                                
Ingredients
- Barreja d'enciams
- Daus de formatge de Catí
- 1/2 magrana
- 4 nous
- Tomàquets xerry
- Vinagreta amb mel (mel,vinagre de Mòdena i oli)

Procediment
- Posar al fons d'un plat els enciams
- Per pelar la magrana la partim per la meitat i en una ma de morter li donem cops per que surtin els granets.
- Posem el formatge a talls, les tomàquets xerry, i les nous.
- Mesclem tots els ingredients i ho amanim amb la vinagreta de mel, on hem posat prèviament una cullerada de prostre de mel una de prostre de vinagre de Mòdena i oli al gust.


Llesca de pa amb tomàquets confitats i formatge fresc de Catí
Tomàquets confitats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada