Uns grans formatges del nostre territori, on els hem dedicat una entrada en el nostre apartat de restaurants, segui aquest enllaç; Formatges de Catí.
Des receptes hem fet per sopar després de la cata, on ens ha tocat un formatge fresc! amanida de formatge fresc de Catí en magranes i nous, amb uns ingredients molt típics de la tardor.
I per als que no els agradava l'enciam tenia uns tomàquets confitats i hem fet una torrada de tomàquets confitats en formatge fresc de Catí.
Ingredients
- Barreja d'enciams
- Daus de formatge de Catí
- 1/2 magrana
- 4 nous
- Tomàquets xerry
- Vinagreta amb mel (mel,vinagre de Mòdena i oli)
Procediment
- Posar al fons d'un plat els enciams
- Per pelar la magrana la partim per la meitat i en una ma de morter li donem cops per que surtin els granets.
- Posem el formatge a talls, les tomàquets xerry, i les nous.
- Mesclem tots els ingredients i ho amanim amb la vinagreta de mel, on hem posat prèviament una cullerada de prostre de mel una de prostre de vinagre de Mòdena i oli al gust.
Llesca de pa amb tomàquets confitats i formatge fresc de Catí |
Tomàquets confitats |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada