- 1/2 got d'oli de gira sol
- 1/2 got de llet
- 1 got de sucre
- 4 ous
- 750 gr de brull (mató, brossat,..)
- 250g de farina
- 1 sobre de llevadura Royal
- Pell d'una llima ratllada
- Sucre glass
Procediment
- Posar en un bol els 4 ous i el got de sucre i batre-ho fins que es quedi el sucre dissolt.
- Incorporar la llet, i l'oli i batre fins que ens quedi tot homogeni.
- Incorporar la farina i la llevadura i la pell d'una llima ratllada.
- Posar la pasta a la llanda.
- En un bol posem el brull i el xafem amb una forquilla i li incorporem una mica de sucre, al gust, però no massa que després se li posa el sucre glass quan surt del forn.
- Enfornem la llanda al forn a una temperatura d'uns 180ºC uns 35-45 min.
- Quan surt del forn l'empolevem amb sucre glass, al moment de menjar li vaig posar una mica de canyella molta i va quedar boníssim.
Abans d'entrar al forn |
Hola, tinc un dubte: suposo que el brull aixafat amb sucre el poses damunt de la pasta que has ficat abans a la llanda, però no ho barreges tot, pasta i brull, abans de ficar-lo a coure? Gràcies :)
ResponEliminaHola, no el barrejo, el poso sols a sobre com es veu a la foto, la pasta puja per sobre del coc i ja queda ben integrat, abans de servir espolvoreja'l amb sucre molt (glassé)
EliminaJa ens diràs que tal et surt! no té secret
Ah, ara ho entenc bé! Moltes gràcies!
Elimina