divendres, 27 d’abril de 2012

Coc de brull

Ja fa temps que anava en busca d'aquesta recepta, tenia vaires receptes de coc de brull però no esta. La mare de Laia una amiga de Jr. el va fer per al cumple del seu fill, gràcies Romina per la recepta, a part de fàcil està boníssim!!!
                                                                                                              

Ingredients
- 1/2 got d'oli de gira sol
- 1/2 got de llet
- 1 got de sucre
- 4 ous
- 750 gr de brull (mató, brossat,..)
- 250g de farina
- 1 sobre de llevadura Royal
- Pell d'una llima ratllada
- Sucre glass

Procediment
- Posar en un bol els 4 ous i el got de sucre i batre-ho fins que es quedi el sucre dissolt.
- Incorporar la llet, i l'oli i batre fins que ens quedi tot homogeni.
- Incorporar la farina i la llevadura i la pell d'una llima ratllada.
- Posar la pasta a la llanda.
- En un bol posem el brull i el xafem amb una forquilla i li incorporem una mica de sucre, al gust, però no massa que després se li posa el sucre glass quan surt del forn.
- Enfornem la llanda al forn a una temperatura d'uns 180ºC uns 35-45 min.
- Quan surt del forn l'empolevem amb sucre glass, al moment de menjar li vaig posar una mica de canyella molta i va quedar boníssim.

Abans d'entrar al forn

3 comentaris:

  1. Hola, tinc un dubte: suposo que el brull aixafat amb sucre el poses damunt de la pasta que has ficat abans a la llanda, però no ho barreges tot, pasta i brull, abans de ficar-lo a coure? Gràcies :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, no el barrejo, el poso sols a sobre com es veu a la foto, la pasta puja per sobre del coc i ja queda ben integrat, abans de servir espolvoreja'l amb sucre molt (glassé)
      Ja ens diràs que tal et surt! no té secret

      Elimina
    2. Ah, ara ho entenc bé! Moltes gràcies!

      Elimina