diumenge, 12 de febrer de 2012

Trinxat de carxofes en pernil

Avui que tinc molt poc temps per fer el dinar, m'he preparat un plat combinat en quatre carxofes que tinc a la nevera.
No fan falta plats complicats per menjar bé i diferent un dia entre setmana.

Ingredients             
- 4 carxofes
- 2 lonxes de pernil salat
- 1 ou
- Sal i oli

Procediment
- Bullir els cors de les carxofes, partits per la meitat, també les podeu fer al vapor, el que us resulti més ràpid i còmode.
- En una paella fregir el pernil a tires petites, i posar-lo per damunt de les carxofes.
- Per últim, en la mateixa paella de fregir el pernil, fregir l'ou.
- Al moment de menjar trinxar l'ou i deixar que s'embadurni tot amb l'ou.
- Acompanyar-ho en unes llesques de pa torradet untat amb all i un bon xorret d'oli d'oliva.
- Este plat es mereixia acompanayar-lo en una copeta de vi.



Informació nutricional
- 200g de carxofes ________ 128 kcal
- 1 ou __________________ 162 kcal
- 20g de pernil salat _______ 75 kcal
- 40g de pa ______________ 100 kcal
- 1 copa de vi ____________ 80 kcal
- 10g d'oli _______________ 90 kcal

            TOTAL _______  635 kcal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada