dilluns, 20 de febrer de 2012

Carxofes arrebossades

Ara que estem en temps de carxofes, hem d'aprofitar, de totes les maneres són boníssimes, però arrebossades no hi han paraules.
Este arrebossat el podeu fer per altres verdures, natros el fem molt també en l'albergínia.


Ingredients         
- Carxofes
- Farina
- Sifó
- Safrà (colorant)
- Sal i oli

Procediment
- Talllar les carxofes a làmines, i deixar-les a remull en aigua i sal.
- Per la pasta, posem en un bol la farina i li anem incorporant el sifó fins aconseguir una pasta fina, ni massa clara ni massa espessa.
- Natros li afegim un polset de colorant per donar un color mes agradable a la pasta i una mica de sal.
- Embadurnar les carxofes en la pasta i posar-les a una paella en oli ben calent
- Un cop les tenim fregides les posem en paper absorvent

Proveu aquesta tempura, super cruixent! de guarnició o de picoteo, s'caben volant, sempre fareu curt! i si teniu algú no massa amant de les verdures ja voreu com no es podrà ressistir

1 comentari:

  1. M'encanten les carxofes! de totes maneres, crues, bullides, al forn, macerades,... però arrebossades!!!!!!!!!!!!! Com bé dius, no hi han paraules!!!!

    ResponElimina