Com fer un sopar ràpid, equilibrat i per tota la família?
Aqui teniu uns rollets de ventresca de lluç, però ho podeu fer en qualsevol filet de peix congelat.
Ens serveix per camuflar el peix per als que no són massa amants d'aquest, apart de tenir un contrast perfecte del pernil salat amb la dolçor del carbassó i el peix.
Aquesta recepta és una còpia cassolana, del restaurant Les Moles d'Ulldecona, que just aquesta setmana ens presenten els seu nou menú 2012.
Ingredients
- Ventresca de lluç
- Carbassó
- Pernil salat
Procediment
- Salpebrar el peix
- Tallar el carabassó verticalment el mes fi possible
- Embolicar els filets de peix amb el carbassó i el pernil
- Possar els rollets a la paella en una mica d'oli
- Es cou molt ràpid
Sugeriment dietètic
De guarnició uns pèssols o un puré de patata i ja teniu un sopar equilibrat, ràpid,boníssim i facilíssim!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada