La seva mestra la seva iaia, ara amb la seva llibreteta fa maravelles.
Sempre he pensat que qui li agrada cuinar no es bo fent postres i a l'inversa, quan vivíem juntes al pis de Tarragona fèiem un bon tàndem.
La seva especialitat les pastes tradicionals i típiques del poble, espero que m'ensenyes moltes més, una de les meves preferides les seves pastetes de segí.
Xocolata |
Ingredients
- 3 ous (125g)
- 175g de sucre
- 60 ml de llet sencera
- 190 ml d'oli d'oliva suau
- 210g farina fluixa
- 7-10g llevadura química
- Un pessic de sal
- 100g de perles de xocolata (xocolata)
- Canyella i ratlladura de llimona (normals)
Procediment
- Batem els ous, incorporant el sucre a poc a poc
- Afegim la llet i l'oli a poc a poc (sense parar de batre)
- Premesclem la farina, la sal i la llevadura
- Afegim la mescla de la farina al punt 3
- Amassem bé fins assegurar que la massa esta totalment homogènia
- Hi tirem les perles de xocolata (en guardem unes quantes per decorar) o la canyella i la pell de llimona, si les fem normals.
- Deixem reposar la massa (bol tapat) a la nevera mínim 1 hora, màxim 24h
- Precalentem el forn a 230ºC en calor homogeni (ventilador)
- Remenem la massa en una espàtula
- Omplim els motlles de les magdalenes dins 3/4 parts de la seva capacitat (es pot fer amb cullera o mànega pastelera)
- Decorem les magdalenes per sobre en les perletes de xocolata que hem reservat o amb sucre si son normals.
- Posem les magdalenes al forn a 210ºC durant 16 min
Normals |
Les he fet, i han sortit boníssimes!
ResponEliminaTot i així, dir-te que he fet una petita variació: a la pasta hi he afegit xocolata en pols i així són més de xocolata.
Moltes gràcies per la recepta!
A tu Neus, molt bona idea lo del xocolata en pols. Ho tindrem que provar..
EliminaM'alegro que t'haguin agradat! Bsts