Hem va agradar tant que avui l'he volgut compartir amb vatros!
La base es patata, con "l'ensaladilla Russa" però en lloc de verdura fresca s'utilitza verduretes en vinagre (adobats), i després s'afegeix una mica al gust;olives, tonyina, ou dur ,pimentó roig escalivat, tàperes....
Avore que us sembla!
Ingredients
- Un pot de verduretes en vinagre "hacendado"
- Patata
- Tonyina
- Ou dur
- Olives verdes sense pinyol
- Pimentó roig escalivat
- Maionesa
Procediment
- Bullir les patates senceres amb pell, amb aigua i sal.
- Un cop hem refredat les patates, les pelem i les tallem a daus i incorporem les verduretes en vinagre.
- Anem afegint els ingredients al nostre gust, l'ou dur a daus, la tonyina i les olives partides per la meitat.
- Amanir amb la maionesa.
- Decorar l'amanida amb les tiretes de pimentó roig escalivat i/o rodanxes d'ou dur. Us ho deixo a la vostre imaginació.
Ingredients |
Tallar la pataca a daus |
Consell dietètic
- Si no li poseu tonyina ni ou, i la feu sols de verduretes en vinagre i patata la podeu utilitzar de guarnició d'un segon plat, us recomano amb salmó a la planxa, queda espectacular.
- Per fer l'amanida més light en lloc de maionesa, podeu mesclar una maionesa lleugera o salsa fina amb iogurt natural desnatat sense sucre, a parts iguals, reduireu les kcal a la meitat.
- Aquest tipus d'amanida ens serveixen de plat únic, sempre ho podem acompanyar en algun altre tipo de verdura fresca, aquesta la vam servir en unes barquetes d'endivia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada