dimecres, 18 de juliol de 2012

Amanida Murciana

L'altre dia al cumpleanys d'una amiga del meu fill ens van servir per als papis aquesta amanida.
Hem va agradar tant que avui l'he volgut compartir amb vatros!
La base es patata, con "l'ensaladilla Russa" però en lloc de verdura fresca s'utilitza verduretes en vinagre (adobats), i després s'afegeix una mica al gust;olives, tonyina, ou dur ,pimentó roig escalivat, tàperes....
Avore que us sembla!

Ingredients
- Un pot de verduretes en vinagre "hacendado" 
- Patata
- Tonyina
- Ou dur
- Olives verdes sense pinyol
- Pimentó roig escalivat
- Maionesa

Procediment
- Bullir les patates senceres amb pell, amb aigua i sal.
- Un cop hem refredat les patates, les pelem i les tallem a daus i  incorporem les verduretes en vinagre.
- Anem afegint els ingredients al nostre gust, l'ou dur a daus, la tonyina i les olives partides per la meitat.
- Amanir amb la maionesa.
- Decorar l'amanida amb les tiretes de pimentó roig escalivat i/o rodanxes d'ou dur. Us ho deixo a la vostre imaginació.

Ingredients
Tallar la pataca a daus






















Consell dietètic
- Si no li poseu tonyina ni ou, i la feu sols de verduretes en vinagre i patata la podeu utilitzar de guarnició d'un segon plat, us recomano amb salmó a la planxa, queda espectacular.
- Per fer l'amanida més light en lloc de maionesa, podeu mesclar una maionesa lleugera o salsa fina amb iogurt natural desnatat sense sucre, a parts iguals, reduireu les kcal a la meitat.
- Aquest tipus d'amanida ens serveixen de plat únic, sempre ho podem acompanyar en algun altre tipo de verdura fresca, aquesta la vam servir en unes barquetes d'endivia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada