dilluns, 16 de juliol de 2012

Amanida Alemanya- Kartoffelsalat

No puc parar a l'estiu de fer amanides,  encara em faltaran dies per fer totes les versions possibles.
Avui toca l'amanida Alemanya. La podem reversionar com totes depent del nostre gust, però la base d'aquesta és la patata i la salsitxa de Frankfurt.

Ingredients per 4 persones
- 2 pataques grans
- 4 salsitxes de Frankfurt
- 4 cogombrets en vinagre o tàperes
- 1 ceba tendra
- 1 ou dur
- Maionesa i mostassa o salsa de iogurt en mostassa
- Sal i pebre negre

Procediment
- Bullir les pataques senceres i en pell, en abundant aigua en sa.
- Un cop les tenim bullides les deixem refredar, les pelem i les tallem a daus.
- Tallar les salsitxes de Frankfurt a rodanxes, l'ou dur a cuadrets iguals, i els cogombrets en petites rodanxes i la ceba tendra picada ben fina.
- Mesclar en un bol tots els ingredients tallats, i sal pebrar-ho.
- Afegir la maionesa  o la salsa de iogurt i la mostassa al gust.

Ingredients
  

 Consells dietètic
- És una amanida prou clòrica per l'alt contingut en fècules, el Frankfurt i la maionesa.
- Encara que se li denomina amanida te poc contingut de verdures.
- És un plat que els alemanys utilitzen com a guarnició de la carn.
- És recomanable posar-lo de guarnició per reduir la seva quantitat, així reduïm la quantitat.
- Acompanyar-lo d'algun aliment menys calòric com les verdures o el peix per acabar d'equilibrar l'àpat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada