Avui toca l'amanida Alemanya. La podem reversionar com totes depent del nostre gust, però la base d'aquesta és la patata i la salsitxa de Frankfurt.
Ingredients per 4 persones
- 2 pataques grans
- 4 salsitxes de Frankfurt
- 4 cogombrets en vinagre o tàperes
- 1 ceba tendra
- 1 ou dur
- Maionesa i mostassa o salsa de iogurt en mostassa
- Sal i pebre negre
Procediment
- Bullir les pataques senceres i en pell, en abundant aigua en sa.
- Un cop les tenim bullides les deixem refredar, les pelem i les tallem a daus.
- Tallar les salsitxes de Frankfurt a rodanxes, l'ou dur a cuadrets iguals, i els cogombrets en petites rodanxes i la ceba tendra picada ben fina.
- Mesclar en un bol tots els ingredients tallats, i sal pebrar-ho.
- Afegir la maionesa o la salsa de iogurt i la mostassa al gust.
Ingredients |
Consells dietètic
- És una amanida prou clòrica per l'alt contingut en fècules, el Frankfurt i la maionesa.
- Encara que se li denomina amanida te poc contingut de verdures.
- És un plat que els alemanys utilitzen com a guarnició de la carn.
- És recomanable posar-lo de guarnició per reduir la seva quantitat, així reduïm la quantitat.
- Acompanyar-lo d'algun aliment menys calòric com les verdures o el peix per acabar d'equilibrar l'àpat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada