Jo el faig quan ens ajuntem per berenar o sopar a l'estiu i cada-ho porta una cosa, truites, croquetes, empanades etc. jo faig aquesta versió "d'ensaladilla" en forma de pastís, sempre resulta molt atractiu i diferent.
Com sempre, ben fàcil.
Ingredients
- 1 paquet de pa de motlle sense crosta
- 3 llaunes petites de tonyina petites
- 2 ous durs
- 1 pot petit d'olives verdes
- 2 cullerades soperes de verduretes en vinagre
- 6 palets de cranc
- 1 enciam iceberg
- 1 pot de salsa fina (maionesa líquida)
- 2 cullerades de mostassa
- Olives negres
- Pebrot vermell de llauna
Procediment
- Tallar en juliana l'enciam
- Trinxar tots els ingredients; olives, ou dur i palets de cranc.
- Mesclar en un bol la ; tonyina, les verduretes en vinagre, l'ou dur les olives i els palets de cranc.
- Posar en una safata una capa de pa de motlle.
- Untar el pa amb maionesa.
- Una primera capa d'enciam i una segona capa de la mescla.
- Posar un altra capa de pa de motlle untada per les dos parts amb maionesa, en aquesta capa del mig sempre li poso una mica de mostassa per una cara.
- Fer un segon pis seguint els mateixos passos.
- Finalment acabar el pastís amb enciam i adornar-ho al vostre gust.
Ingredients |
Primera capa d'enciam |
Segon pis de pa amb mostassa |
Segona capa de mescla |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada