Ara els fa la meva mare, i ja és tota una experta.
Ingredients per 55-60 canelons
- 400g de magre de tocino
- 350g de vedella per a guisar
- 1 pit de gall d'indi
- 2 cuixes senceres de pollastre
- 4 fetges de pollastre
- 2 o 3 pastanagues
- 1 cabeça d'alls sencera
- 2 tamaques de penjar
- 1 ceba grossa
- 1 gotet de cognyac trufat o vi del barrilet (per cuinar)
- 1 got de llet
- 1 fulleta de llorer
- Boletes de pebre negre
- Sal i oli
Procediment
- En una cassola de terra fem el rostit, de la carn i les verdures.
- Un cop s'ha refredat ho passem per la picadora. Per mi aquest punt és molt important, ja que s'ha d'assegurar que no quede massa papilla, per mi la textura ideal s'aconsegueix en les picadores manuals amb el forat més gran. Com la que veieu a la fotografia.
- Un cop tenim la carn picada la tornem a possar a la cassola i li afegim un got de llet mes o menys i una mica d'oli del rostit, hem d'aconseguir una pasta melosa, però no líquida.
- A partir d'aquí a embolicar! Natros utilitzem la pasta que es possa a remull, pel meu gust la millor és aquesta, si la trobeu no dubteu en comprar-la.
Deixeu un espai entre ells per que penetri la bexamel |
Posar la pasta sobre un drap de cotó per secar-la |
Els canelons del dia de Nadal de MªIsabel Adell Castell (la mama)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada