dijous, 17 de novembre de 2011

Sopa d'espàrrecs

Per sopar ara que comença a fer fred, ja apeteixen les sopes. A mí i al meu fill ens encanten!
Avui vaig a fer una sopa que fa temps hem van explicar, savia que m'agradaria antes de fer-la ja que tots els ingredients mariden a la perfecció. Apart que tant sols necesitem un porro i un manoll d'espàrrecs, m'encanten les receptes en pocs ingredients!

Ingredients  
- 1 manoll d'epàrrecs verds
- 1 all porro
- 1 all
- 1 tomaca sencera
- 1 cullerada de perbre roig dolç
- 1 cullerada de farina
- 2 ous
- Sal i oli.

Procediment
- Sofregir l'all porro, quan el tenim daurat tirem la tomaca i els espàrrecs a trosets.
- Un cop tenim les verdures sofregides possem l'aigua i ho deixem bullir uns 20 min junt amb una dent d'all sencera i amb pell.
- Tirem una cullerada de pebre roig i una de farina, ho deixem 5-10 min més.
- Quan tingui la consistència desitjada afegrir els ous sencers i remenar un poc.

Encara que l'especte de la foto no diguem menja'm, creieu-me val la pena probar-la!


Consell dietètic

- Els espàrrecs  

- Ens serverix de plat únic, ideal per sopar.
- Els espàrrecs verds tenen contigut superior de nutrients que els espàrrecs blancs. Cal destacar el seu alt contingut en potàsi, fòsfor i magnesi. Apart del grup de vitamines antioxidants A i E. A banda tenen un contingut d'una substància denominada àcid espargenc, que estimula la diuresis.
- L'espàrrec és un aliment saludable, molt baix en calories amb efecte laxant i diurètic.
- Altres receptes amb espàrrecs i més propietats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada