

Ingredients
- Rovellons del botonet (el mes menudets) si són grans els tallem a trosets.
- 50% d'oli d'oliva
- 40% vinagre blanc
- 10% aigua
- Grans d'all pelats
- Boletes de pebre negre i vermell
- Bitxo
- Fulleta de llorer
- Pebre vermell dolç
Procediment
No vos poso quantitats perquè dependrà de la quantitat que fareu.
Barrejar en un bol l'oli el vinagre i l'aigua, afegir a la mescla una mica de sal i una mica de pebre roig.
Posar els bolets nets dins dels pots de vidre amb els alls, la fulla de llorer, les boletes de pebre i el bitxo, jo ho vaig intercalant i apretant.
Un cop tenim el pot ple li tirem el líquid fins que quedi ple, i tanquem el pot.
En uns dos-tres dies llest per consumir.
Veure-ho com perden volum, com al principi el pot esta ple i després queda espai, llavors ja es poden consumir.
A part de quedar molt bons com a tapa o per les amanides, és una passada el ràpid de fer ja que no cal coure el bolets ni posar els pots al bany maria.
![]() |
Ramon tot satisfet amb els seus cistells! va marxar amb dos i va tornar amb tres! |
Un cop els tenim en el pot de vidre, s'han de conservar a la nevera? Quant temps es poden tenir fins a consumir-los?
ResponElimina