dijous, 24 de novembre del 2011

Pastís amb tonyina

Quina és la conserva estrella? al menos a casa nostra. Siiii la tonyina en llauna!
Quan no tenim res a la despensa i no sabem que fer per sopar, sempre ens quedarà la tonyina en llauna.
Un dels sopars ràpids i econòmics és fer aquesta simple mescla, en un resultat espectacular.
Un invent de casa nostra que ens ha tret de molts d'apuros. Per això he pensat aquesta recepta per penjar-la avui el dia del blog contra la fam.


Ingredients 
- 1 Albergínia
- 1 llauna de tonyina
- Formatge ratllat per gratinar
- Orenga i pebre negre molt
- Sal i oli

Procediment
- Partir l'alberínia per la meitat i posar-la a coure al microones. Amb pell inclosa.
- Un cop esta toveta, trintxar-la i amanir-ho amb sal i oli.
- Barrejar la llauna de tonyina
- Posar la mescla al fons d'una safata que pugui anar al forn.
- Amanir-ho amb orenga i pebre negre molt.
- Posar el formatge ratllat per damunt i al forn o microones per gratinar.
- I en menos de deu minuts tenim un sopar ràpid, net i equilibrat, ara només cal que ho acompanyeu en unes llesquetes de pa i apunt per sopar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada