Avui teniem invitats per dinar. Per entrants vaig pensar en unes verduretes, como no?!
Es tracta de la típica escalivada però dins d'un gotet per servir-ho de forma individual. Al menos la presentació és més original!.
Ingredients
- Albergínia escalivada
- Pebrot vermell escalivat
- Crema de llet per cuinar
- Olivada
- Parmentier ( patata, porro i llet)
- Anxova
Procediment
- Triturar l'albergínia escalivada amb el túrmix amb sal i oli.
- Triturar el pebrot vermell escalivat amb una mica de crema de llet i sal.
- Per la parmentier, fer un sofregit d'all porro emb matega. Un cop el tenim cuit incorporar la patata bullida i cobrir-ho amb llet, pasar-ho tot pel túrmix.
- Montar els gotets, hem de posar al fons la crema amb mes consisténcia, en este cas la parmentier, després l'alberínia, a continuació el pebrot i per acabar una mica d'olivada .Per decorar posar una anxova i un bastonet de pa.
No va ser aquesta, però fa molts anys la vaig tastar amb un altre format i està terriblement bo! Ho haurem d'experimentar a casa.
ResponEliminaSi, la idea hem va sorgir d'una copa del 2005 de les Moles, crec que ho coneixes jeje!!
ResponElimina