dilluns, 28 de novembre de 2011

Deconstrucció de l'escalivada

Avui teniem invitats per dinar. Per entrants vaig pensar en unes verduretes, como no?!
Es tracta de la típica escalivada però dins d'un gotet per servir-ho de forma individual. Al menos la presentació és més original!.

Ingredients  
- Albergínia escalivada
- Pebrot vermell escalivat
- Crema de llet per cuinar
- Olivada
- Parmentier ( patata, porro i llet)
- Anxova

Procediment
- Triturar l'albergínia escalivada amb el túrmix amb sal i oli.
- Triturar el pebrot vermell escalivat amb una mica de crema de llet i sal.
- Per la parmentier, fer un sofregit d'all porro emb matega. Un cop el tenim cuit incorporar la patata bullida i cobrir-ho amb llet, pasar-ho tot pel túrmix.
- Montar els gotets, hem de posar al fons la crema amb mes consisténcia, en este cas la parmentier, després l'alberínia, a continuació el pebrot i per acabar una mica d'olivada .Per decorar posar una anxova i un bastonet de pa.

2 comentaris:

  1. No va ser aquesta, però fa molts anys la vaig tastar amb un altre format i està terriblement bo! Ho haurem d'experimentar a casa.

    ResponElimina
  2. Si, la idea hem va sorgir d'una copa del 2005 de les Moles, crec que ho coneixes jeje!!

    ResponElimina