dilluns, 8 d’octubre de 2012

Roques de Vinaròs

Continuem amb receptes d'amela. Aquest tipo de prostre a cada zona li diuen d'una manera, "almendrados","suspiros de monja" ,capcetes, magdalenes blanques.....
Aquí a Vinaròs es molt típic el merenga, i les anomenen roques de Vinaròs.
Després de coure
                                                                        
Ingredients 
- 3 clares d'ou            
- 300g de sucre
- 300g d'ameles

Procediment
- Batem les clares a punt de neu fort, en el sucre que prèviament hem molt amb l'ajuda de la picadora.
- Incorporem les ameles lleugerament torrades i una mica trencades amb les mans (trossos grans) una amela partida en 4 trossos, mes o menos.
- Mesclem les ameles junt amb les clares i el sucre, en moviments suaus per que no baixin les clares.
- Precalentem el forn a 120ºC
- Posem la mescla en paperets de magdalena i ho enfornem a 100ºC uns 30-45 min, fins que es quedin secs.

Ingredients; Ameles i merenga

Abans de coure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada