"minixapata" nº1 |
Mini-xapata nº1:
- Fetge
- Ceba caramelitzada
- Mostassa
- 1 mini-xapata
Mini-xapata nº2:
- Xoriçet roig picant
- Primentó roig escalivat
- Tomaca per fregar
- 1 mini-xapata
"minixapata" nº2 |
Procediment
Mini-xapata nº1:
- Obrir el pa i el torrem una mica a la torradora.
- Posar una base de ceba caramelitzada a sobre el fetge a la planxa i un punt de mostassa.
Mini-xapata nº2:
- Per l'altre mini li posem el primentó escalivat, el xoriçet i untem el pa amb tomaca.
Tan de bo els hagués tingut ahir aquests entrepans, per fer passar el mal tràngol... ais! Els dos són una delícia!
ResponEliminaMerci per participar!
Petons
Sandra
Oi quina delicia d'entrepans! A aquestes hores ens els menjaríem sense pensar-ho!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et proposem unes postres o berenar de fruita, un flam de coco. Et convidem a entrar-hi i a dir-hi la teva!
www.esfruita.com/assessorem/flam-de-coc