Jo la recordo molt de quan era petita. L'altre dia pel facebook algú va parlar d'elles i vaig prometre fer el post al nostre blog.
Així que este cap de setmana vam sortir a donar una volta pel's camins de la vora de la sèquia d'Ulldecona a buscar les borraines, prop del riu Sénia vam trobar unes quantes d'estes fulles i ben tendretes.
Ingredients
- Borraines
- Sifó
- Farina
- Ralladura de pell de llima
- Un xorret d'anís dolç
- Mel
Procediment
- Netejar les borraines i secarles
- Possem en un bol la farina i anem afegint sifó fins que ens quedi una pasta clara, però amb prou consistència per que es quede enganxada a les borraines.
- Un cop tenim la consistència desitjada li vaig possar la pell d'una llima ratllada i un tap d'anís dolç.
- Preparar una paella amb l'oli ben calent.
- Sumergir les borraines a la tempura i cap a la paella.
- Un cop surtin de fregir possar-les en una safata i quan estan ben calentes tirar la mel per sobre.
Ramon petit posant la mel per sobre molt generosament |
Les borraines que ens vam menjar al seu hàbitat |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada