dimarts, 9 d’abril de 2013

Mini palmeres

Una recepta ben fàcil per si us agafa el desig de dolç i no teniu ganes de complicar-vos massa a la cuina. No hagués pensat mai que fer palmeretes fos tant fàcil! m'encanta aquesta recepta per als xiquets.
                                                                      

Ingredients
- 1 làmina de pasta de full
- Sucre

Procediment
- Estirar la pasta de full a sobre del taulell de cuina i posar-li sucre per les dos cares.
- Comencem a embolicar els dos extrems, posant sucre a cada volta que li fem a la pasta.
- Un cop ho tenim tot enrrollat, tallem la pasta en un gruix de mig centímetre mes o menys
- Les obrim una mica i les posem a la safata de forn a la temperatura que ens indique la marca de la pasta.
- I en uns 15 min teniu una pasta de té senzilla i ràpida.

Un altra versió per un dia que tingeu més temps es amb xocolata, derretiu xocolata al bany maria i el poseu per sobre.
O la versió salada: en lloc d'enrrotllar la pasta amb sucre podeu posar formatge, sobresada, pernil dolç...




PASSOS A SEGUIR



Estirar la pasta amb l'ajuda d'un corró

Embolicar i ensucrar


Tallar

Enfornar


3 comentaris:

  1. han quedat molt bé!! les has provat de fer amb altres ingredients? com ara el formatge, la sobrassada etc, es fan igual?

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats!! T'he atorgat un dels premis Best Blog!! (Xicuina)

    ResponElimina