dilluns, 15 d’abril de 2013

Empedrat calent

La recomanació de la freqüència de consum de les llegums és de un a dos cops a la setmana, i així ho fem. Ara que ja comença la calor tenia ganes de fer un empedrat fresquet, però tinc en contra que ni al meu home ni al meu fill els agrada la verdura crua, així que he fet el mateix però passant totes les verdures per la wok, i els a agradat tant que ho deixo aqui per si no heu menjat mai un empedrat per que les verdures eren crues, ara ja no teniu excusa!
                                                          

Ingredients
- 2 pebrots verds italians
- 1 ceba dolça
- Tomàquets xerry en rama
- Bacallà desmollat i desalat
- Fesols de pot
- Olivada

Procediment
- Tallar la ceba en juliana, el pebrot a rodanxes i les tomaques per la meitat i saltejar-ho tot a la wok. Primer posar la ceba després el pebrot i per últim els tomàquets.
- Escorrer i rentar els fesols
- Incorporar els fesols al saltejat de verdures, dins el wok
- Per últim afegim el bacallà
- Al moment de servir li posem una culleradeta d'olivada


Tallar les verdures

Saltejar al wok

2 comentaris:

  1. Molt bo, Gisela! Quins colors més vius!

    ResponElimina
  2. a casa si ens agrada cru i tambñe som de menjar lelgums, dos cops per setmana

    si mengen sense protestar......has triomfat jeje

    ResponElimina