Ingredients
- 125g de mantega
- 125g de sucre
- 155g de farina
- 155g d'amela molta
- 1 rovell d'ou gran
- Ratlladura de llimona
- 1 polsim de canyella
- 1 pessic de sal
- Melmelada al gust o xocolate
- Sucre glass
Procediment
- Batre la mantega fins aconseguir una textura suau i llavors incorporem el sucre, jo el proper cop el posaré molt, ja que costa bastant a que es desfaci.
- Un cop tenim la mantega i el sucre ben homogeni incorporem el rovell de l'ou i continuem batent.
- A continuació incorporem l'ametlla molta, i la ratlladura de la llimona.
- Tamitzem en un bol apart la farina, la sal i la canyella i ho anem incorporant poc a poc a la massa.
- Un cop tenim la pasta feta la dividim en dos i l'emboliquem amb paper de film i la deixem reposar a la nevera mínim un hora, perquè agafi consistència.
- Precalentar el forn a 180ºC.
- Estirar la massa amb l'ajuda d'un corró i tallem les galetes amb els motlles.
- Per fer les de la part de sobre fem el mateix i amb un motlle més petit li fem un foradet.
- Un cop tenim les galetes fredes li posem la melmelada i la meitat de sobre li posem sucre glass.
Quina cucada, Gisela! M'encanten! I aquest color brillant que agafen és fantàstic! Petons
ResponEliminasón molt maques, i és fantàstic que es pugui afegir melmelada!!
ResponElimina