Ingredients
- 1 làmina de pasta de full
- Sucre
Procediment
- Estirar la pasta de full a sobre del taulell de cuina i posar-li sucre per les dos cares.
- Comencem a embolicar els dos extrems, posant sucre a cada volta que li fem a la pasta.
- Un cop ho tenim tot enrrollat, tallem la pasta en un gruix de mig centímetre mes o menys
- Les obrim una mica i les posem a la safata de forn a la temperatura que ens indique la marca de la pasta.
- I en uns 15 min teniu una pasta de té senzilla i ràpida.
Un altra versió per un dia que tingeu més temps es amb xocolata, derretiu xocolata al bany maria i el poseu per sobre.
O la versió salada: en lloc d'enrrotllar la pasta amb sucre podeu posar formatge, sobresada, pernil dolç...
PASSOS A SEGUIR
Estirar la pasta amb l'ajuda d'un corró |
Embolicar i ensucrar |
Tallar |
Enfornar |
han quedat molt bé!! les has provat de fer amb altres ingredients? com ara el formatge, la sobrassada etc, es fan igual?
ResponEliminaSón boníssimes, fetes a casa!!
ResponEliminaMoltes felicitats!! T'he atorgat un dels premis Best Blog!! (Xicuina)
ResponElimina