dimarts, 5 de juny de 2012

Coc amb cireres

Cireres de La Salzadella
Després de tornar de la fira de la cirera de Salzadella, no hem vaig poder resistir en fer per berenar un coc amb cireres.

Podeu fer la pasta del coc ràpid, el de iogurt o el bescuit  que vulgueu, i li incorporeu les cireres.
Qualsevol pasta de coc en trossets de fruita de temporada per dins, es un berenar saludable, divertit i una manera diferent de menjar fruita.

Ingredients
- 1/2 got d'oli de girasol o d'oliva com preferiu.      
- 1/2 got de llet
- 1 got de sucre
- 250gr de farina
- 1 sobre de llevadura royal
- 4 ous

Procediment
- Batre els 4 ous amb el sucre amb l'ajuda del túrmix.
- Un cop tenim el sucre ben dissolt, incorporem la llet i l'oli i ho mesclem.
- Per últim incorporem la farina i la llevadura royal.
- En aquest punt que ja tenim la pasta del bescuit fet, es el moment d'incorporar la fruita trossejada i pelada, en aquest cas les cireres les vaig partir per la meitat per treure el pinyol.
- Barrejar la pasta amb la fruita, i reservar sempre una mica de fruita per decorar per sobre.
- Que bons que son aquest bescuits amb fruita, m'encanten!!!
- Per que la fruita no marxi tota cap al fons del coc, passeu-la abans per farina.


Cireres sense pinyol i la pasta del coc
Abans de ficar-lo al forn

















Bescuit de cireres de La Salzadella

2 comentaris:

  1. Què fàcil! Per treure el pinyol he après un truc ben xulo de la Gàl·lia Catalana. Hi ha l'enllaç al final del meu post sobre les cireres del Baix Llobregat: http://cuinescuina.blogspot.com.es/2012/06/holeriturisme-al-delta-del-llobregat.html

    ResponElimina
  2. MOltes gràcies, el bescuit es va acabar molt ràpid i estava pensant de fer-ne un altre, però hem feia mandra lo de treure el pinyol, aixi ja no tinc excuses!!!

    ResponElimina