dimecres, 13 de juny de 2012

Humus

Avui vaig a sopar a casa les amigues i cada-ho porta una cosa, jo m'encarrego del pica pica, he pensat en "dippear",  he fet Humus, molt típic de la cuina àrab, feia molts anys que no en menjava.
M'encanta per poder-hi sucar crudités (pastanaga, cogombre i/o api) o també ho podeu untar damunt d'unes torrades de pa com si fos paté vegetal o sucar-hi palets de pa.

Ingredients
- 200g de cigrons cuits       
- 1 cullerada sopera de Tahim (pasta de sèsam)
- 1 o 2 dents d'all, al gust.
- 1/2 llima
- Comí al gust
- Sal, oli i aigua.

Procediment
- Posar en un recipient els cigrons cuits.
- Afegim una cullerada de Tahim, un dent d'all picat el suc de mitja llima, comí, sal i oli.
- Batre-ho tot amb l'ajuda del "túrmix", rectificar la textura am l'ajuda d'una mica d'aigua.
- Posar-ho amb un bol i l'amaniu amb olives negres i un rajolí d'oli.

Cigrons cuits
Ingredients

3 comentaris:

  1. Boníssim. Per mi és una manera d'aprofitar els cigrons cuits del brou.

    ResponElimina
  2. Si i te molt de joc, avui l'acompanyarem amb espinacs, per la proper post....

    ResponElimina
  3. Jo puc donar fé de que estàven bonissims!!!! no n'ha quedat gens ni mica!!!!!
    Idela pa fer xarradeta ans de sopar en los teus amics, parella, família,...
    Mireia

    ResponElimina