diumenge, 6 de gener del 2013

Llagosta gratinada amb all i oli

La llagosta sempre és un plat de festa. Esta tarde de cavalcada de Reis Mags no tenim temps de fer un sopar elaborat, així que hem optat per un plat al forn, que per aquestes ocasions sempre resulta ser ràpid, pràctic i net, per molts invitats que es presenten.

Una amanida de primer, les llagostes amb una guarnició de gules i gamba pelada, que vam deixar preparada i de postres el tortell de reis. Ens ha quedat  un sopar ràpid, llauger i festiu per acabar aquest dies d'excesos.

Ingredients
- Llagosta
- All i oli
- Guarnició al gust

Procediment
- Bullir les llagostes prèviament descongelades en abundant aigua bullint i un grapat de sal.
- Quan arranqui el bull deixar-les 5 min en ebullició.
- Un cop bullides amb l'ajuda d'un bon ganivet les partim per la meitat, i els hi posem all i oli per sobre.
- Enfornem en funció grill i les gratinem fins que quedin daurades.
- Una guarnició simple us acabarà d'arreglar el plat, natros avui hem fet unes gules en gamba pelada.
- Bon profit i bons reis.




Bullir la llagosta 5 min
Partir-les i posar per sobre all i oli




Emplatar i afegir la guarnició al vostre gust


Gratinar al forn


1 comentari:

  1. Una opció molt ben pensada! sobre tot per als darrers àpats en què estem tips de menjar i de cuinar! Molt bon any 2013! Marta

    ResponElimina