Una amanida de primer, les llagostes amb una guarnició de gules i gamba pelada, que vam deixar preparada i de postres el tortell de reis. Ens ha quedat un sopar ràpid, llauger i festiu per acabar aquest dies d'excesos.
Ingredients
- Llagosta
- All i oli
- Guarnició al gust
Procediment
- Bullir les llagostes prèviament descongelades en abundant aigua bullint i un grapat de sal.
- Quan arranqui el bull deixar-les 5 min en ebullició.
- Un cop bullides amb l'ajuda d'un bon ganivet les partim per la meitat, i els hi posem all i oli per sobre.
- Enfornem en funció grill i les gratinem fins que quedin daurades.
- Una guarnició simple us acabarà d'arreglar el plat, natros avui hem fet unes gules en gamba pelada.
- Bon profit i bons reis.
Bullir la llagosta 5 min |
Partir-les i posar per sobre all i oli |
Emplatar i afegir la guarnició al vostre gust |
Gratinar al forn |
Una opció molt ben pensada! sobre tot per als darrers àpats en què estem tips de menjar i de cuinar! Molt bon any 2013! Marta
ResponElimina