dimarts, 22 de gener de 2013

Wok de verdures amb mandonguilles i cuscus

Avui per dinar tenia mandonguilles, el plat preferit de Ramon, després de la truita en patata, clar!
Però a part de fer les mandonguilles havia de fer algo més per acabar d'equilibrar l'àpat.
Per mi fer mandonguilles ja és un cost important de temps, per tant la resta de l'àpat havia de ser algo ràpid, així que de cereals he optat per el cus-cus, ja que en 5 min el tens llest i sense embrutar res, i de verdura tenia restes d'un wok de verdures de la nit anterior. Amb el temps de fer les mandonguilles he acabat fent un dinar equilibrat, sa i boníssim que es el que conta.

Bon profit!

Ingredients per les mandonguilles 
- 300g de ternera
- 200g de magre de porc
- 1 ou
- Julivert
- Pinyons
- 1 cullerada sopera de pa rallat
- Sal i pebre negre molt
- 1 ceba
- 500g de tomaca tipo pera

Procediment
- Mesclar els 500g de carn picada amb; l'ou, el julivert trinxat el mes petit que pugeu, el pa rallat i els pinyons, rectificar de sal i pebre.
- Un cop tenim la massa feta, fem boletes i les passem per farina.
- Jo avui les vaig fregir ja que tenia el picolat congelat i estaven molt toves, però si es fresc i queden les pilotetes mes dures no fa falta fregir i us podeu estalviar molt temps i oli i per tant menys kcal.
- Per la salsa rallar les tomaques i picar la ceba el més petita possible
- En una paella amb un dit d'oli sofregim la ceba a foc mínim i la tapem amb una tapa.
- Un cop tenim la ceba cuita incorporem la tomaca rallada, i quan ja quasi esta cuita li incorporem les mandonguilles, i les deixem coure junt la salsa entre 10-15 min.

Abans de fregir
Fregides
                                 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada