diumenge, 30 de desembre de 2012

Canelons de confit d'ànec amb foie

Aquests dies de festa sempre busquem algun plat especial per sorprendre als nostres convidats. Aquí vos deixem una idea facilísima per si encara no teniu preparat el sopar de fi d'any.
Quedareu com uns profesionals!                         
Bon any nou!                                 

Ingredients per 12 canelons       
- 2 cuixes de confit de pato
- 1 bloc de 20g de foie micuit
- 2 cebes dolces
- 1 caixa de 12 canelons de remull (el Pavo)
- Compota de poma (Ero)
- Crema de vinagre balsàmic
- Ametlla picada per decorar (Vahiné)

Procediment
- Sofregim les cebes, que hem tallat a daus petits a una paella amb oli i sal.
- Tapem la paella i les coem a foc mínim, fins que estiguin ben poxades.
- Un cop tenim la ceba sofregida incorporem el confit de pato, el qual hem desmotllat amb les mans prèviament. I ho remenem tot junt uns dos minuts.
- Submergim les plaques de caneló amb aigua calenta el temps que ens indique la marca comercial.
- Secar les plaques i posar a sobre un trosset de foie micuit, i per sobre la mescla de pato i ceba i tanquem els canelons.
- Els posem en una safata per calentar al forn uns 20 min tapats en paper de plata.
- Al moment de servir, posem al fons del plat una mica de puré de poma que prèviament hem calentat a sobre els canelons una mica més de puré de poma i els espolvorejem amb ametlla picada i una mica de crema de vinagre balsàmic.
- I xaxan xaxan, ja teniu el plat acabat.





 Consell
- De guarnició vaig posar una amanida de rúcula, nous, paremesà i pera confidence, amanida en una vinagreta de crema de vinagre balsàmic, una combinació perfecta per al pato! proveu-ho!

Maridatge
- Aquest plat el vam maridar amb un gran vi negre de la DO Monsant: Venus "Universal"


1 comentari:

  1. Gisela,
    Uns molt bons canelons. Que durant el 2013 puguis continuar cuinant dolçament com fins ara!
    Nani

    ResponElimina