El podeu versionar amb galetes i avellanes, o galetes i ameles o galetes soles. El meu preferit es el d'avellana!
És una recepta súper fàcil i ràpida, és pot fer amb flameres individuals o amb una flamera gran. Les quantitats depenen del diàmetre de la flamera.
Ingredients
- 6 galetes maria
- 1 grapat d'avellanes torrades i pelades
- 3 ous
- 300 ml de llet sencera
- 1/2 got de sucre (150g aprox.)
- Caramel líquid (Royal)
Procediment
- Posar els ous, el sucre i la llet en un bol i passar-ho tot per túrmix.
- Incorporar les galetes i les avellanes o ameles i triturar-ho tot junt
- Abocar-ho a la font on prèviament li hem posat caramel líquid al fons
- Posar-ho al bany maria a 200ºC uns 35 min al forn.
- Desmotllar un cop estigui fred.
- Servir molt fred.
Bany maria per anar al forn |
Batre els ingredients |
Veig que has fet el flam a un motlle de vidre. No es difícil desprès per que surti sencer? Com ho fas?
ResponEliminaGràcies!
No, es bo que previament untes el motlle amb mantega, i quant l'ou es cualla sempre redueix el seu volum, una manera de saver que ja esta cuallat es veure com es despega de les parets.
Eliminaespero que et surti be