dijous, 23 d’agost del 2012

Canyes de xocolate i crema

Ramon,ho té molt clar quan entra a una pastisseria el que ha de triar. Sempre és la pasta de full amb crema, però si estan les típiques canyes de xocolate i crema tipo "Panrrico" no ho dubta!
Avui hem anat expressament a l'Aldea, on segons ell fan les millors canyes de crema, però amb la decepció que li han donat congelada, així que li he promès de fer-li jo a casa.
No té massa complicació, el que més costa més és fer la crema, però ho podeu aprofitar i fer un pastís de crema al mateix temps, en la mateixa pasta de full que feu les canyes.
La pasta fullada l'he comprat congelada, així que en la base precuinada he tardat ben poquet!
aquí teniu el resultat!

Ingredients
- 1 base de pasta de full congelada      
- Crema pastelera
- 1/2 tauleta de xocolata Nestlé Dolca
- 2 cullerades soperes de mantega
- 100ml de crema de llet

Procediment
- Estirar la pasta de full amb l'ajuda d'un "rodillo", posar una mica de farina al taulell de treball per que no s'enganxi.
- Tallar la base de la pasta amb rectànguls de 15 x 20 cm.
- Posar la crema al mig i tancar per formar la canya
- En una safata posem una mica de farina a la base per que no s'enganxi
- Precalentar el forn a 220ºC, temperatura que us indique el paquet de la pasta de full
- Enfornar les canyes, fins que vegeu que la pasta de full estigui cuita.
- Un cop es refreden podem posar la xocolata de cobertura per sobre
- Per la xocolata de cobertura: Fondre al bany maria la mitja tauleta de xocolata de Nestlé amb dos cullerades soperes de mantega i uns 100ml de crema de llet, si us agrada més negra menys llet si voleu podeu posar més llet, al gust.
- Amb l'ajuda d'un pinzell pintar les canyes i deixar refredar, i llestes per berenar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada