tag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post6472496124674172175..comments2023-02-06T09:23:14.431+00:00Comments on NO HI HA OUS: Flam d'ou en galetes i fruits secsGisela Sanzhttp://www.blogger.com/profile/13897239269661504253noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post-53819249428055372792013-04-29T10:49:04.894+01:002013-04-29T10:49:04.894+01:00No, es bo que previament untes el motlle amb mante...No, es bo que previament untes el motlle amb mantega, i quant l'ou es cualla sempre redueix el seu volum, una manera de saver que ja esta cuallat es veure com es despega de les parets.<br />espero que et surti be<br />Gisela Sanzhttps://www.blogger.com/profile/13897239269661504253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3967235892348728620.post-6695886933331539342013-04-28T22:39:25.845+01:002013-04-28T22:39:25.845+01:00Veig que has fet el flam a un motlle de vidre. No ...Veig que has fet el flam a un motlle de vidre. No es difícil desprès per que surti sencer? Com ho fas?<br />Gràcies!Anonymousnoreply@blogger.com