dilluns, 7 de març de 2016

Hellow Kity-red velvet




Joanna fa 3 anys, el dia de Sant Valentí la nostra petita de casa celebra els anys, aquest any em va demanar una festa Hellow kity 100%!!!

Per dins vaig fer el bescuit més clàssic per aquest dia, un red velvet amb crema de nata i mascarpone, ja l'havia fet un cop i em va agradar tant que el vaig repetir, si seguiu aquest enllaç veure-ho una altra versió d'aquest pastís: Naked-cake.



Ingredients per al bescuit
3 ous
300ml de butermilk (crema de llet un el suc de mitja llimona i el deixeu reposar uns 10 min.)
300ml d'oli de gira-sol
1 cullerada sopera de vinagre de vi blanc o de poma
1 c/p d'aroma de vainilla
420g de farina
390g de sucre
25g de cacau amb pols tipus valor
1c/p de bicarbonat
1c/p de Royal
1c/p de colorant vermell


Procediment del bescuit
- Preescalfar el forn a 180ºC
- Posar tots els ingredients secs al got de la thermomix i programar 1 min vel. progressiva
- Retirar els ingredients del got i reservar-los en un bol.
- Incorporar al got tots els ingredients líquids i batre 30seg. vel3.
- Sense treure la mescla del got, en la màquina en marxa a vel3, li incorporem pel bocal els ingredients secs, no poseu temps.
- Un cop tenim tot mesclat, ho posem en un motlle de 26cm de diàmetre, que prèviament hem embadurnat amb mantega i farina.
- Enfornem uns 45-50 min a 180ºC.
- Deixem refredar el bescuit abans de desmotllar i tallar.
- Un cop fred el partim en tres.
- Aquest és un bescuit molt esponjós i humit així que no li cal fer res més.

Ingredients per la crema de mascarpone
- 400ml de nata per muntar (min 35%MG)
- 400ml de mascarpone
- 300g de sucre glass

Procediment per la crema de mascarpone
- Per fer la crema de mascarpone és tan senzill com muntar la nata, ja sabeu que per muntar la nata necessitem tots els estris que utilitzarem que estiguin ben freds.
- Muntem i reservem la nata.
- Amb l'ajuda d'unes varetes elèctriques mesclem el mascarpone amb el sucre glass, fins que agafe volum.
- Per últim messclem les dos cremes suaument amb l'ajuda d'una espàtula, ho fem a ma.

Ingredients per al froosting
Un pastís amb fondant necessita una capa de froosting perquè s'enganxi bé el fondant i poder acabar de deixar un bescuit més perfecte i uniforme.
El podeu fer de molts sabors, ganaché de xocolata negra, blanca, amb llet, amb mantega o formatge
jo aquest el vaig fer amb mantega i mascarpone ja que el farcit portava aquest formatge.
- 250g mascarpone
- 150g mantega
- 300g sucre

Procediment per al froosting
- Batre la mantega a temperatura ambient (consistència pomada) amb el sucre que prèviament hem molt.
- Incorporar el mascarpone, i deixar la crema a temperatura ambient.

Muntar el pastís
- Posar a sota una capa de bescuit, una capa de crema, un altra de bescuit i un altra de crema i deixar-lo refredar bé a la nevera perqué agafe consistència la nata amb el mascarpone, jo ho vaig fer el dia abans.
Per que el bescuit no es desmonte i quede millor jo el monto amb l'aro que he cuit el bescuit.
- Un cop ben fred treiem el aro i posem el froosting per tot el pastís ajuntant-mos d'una espàtula, per que quede el més uniforme i perfecte possible, per aconseguir millor resultats és millor donar dos capes, entre una i l'altra el deixem a la nevera perquè el froosting agafe més duresa.
- Per últim sols cal col.locar el fondant, amb l'ajuda d'un rodó l'estirem i després anem enganxant les peces, per apegar-les les mulleu una mica amb aigua i és suficient.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada