dijous, 24 de juliol de 2014

Fideus xinos mar i montanya

Per canviar de la pasta tradicional, avui per dinar hem escollit pasta d'arròs, els coneguts fideus xinos.


Hem fet de dos tipus un amb gambes i sésam i els altres de pollastre amb ametlles, per poder triar.


 Ingredients per els fideus amb gambes
- 250g de gamba pelada-
- 1 carbassó
- 2 pastanagues
- 1 grapat de sèsam torrat
- salsa de soja

Procediment
- Tallar les verdures a la juliana.
- Saltejar primer les gambes al wok i retirar-les un cop cuites.
- Amb aquell mateix oli saltegem les verdures, un cop cuites, per al meu gust han de quedar al dente, li incorporem un altre cop les gambes el sèsam i un bon xorret de salsa de soja.
Per finalitzar incorporem els fideus.

Ingredients per als fideus amb pollastre.
- 1 pit de pollastre tallat a daus
- 1 ceba grossa
- 4 xampinyons
- 1 grapat d'ametlla torrada i pelada
- Salsa de soja

Procediment
- En un wok saltegem el pollastre i un cop cuit el retirem
- A continuació saltegem la ceba i quan ja comença a canviar de color li afegim els xampinyons tallats a làmines.
- Un cop tenim la verdura cuita incorporem el pollastre i les ametlles, dos voltetes més i un xorret de salsa de soja, la deixem reduir i per finalitzar incorporem els fideus ja cuits.

Aquest tipus de wok, ens serveix de plat complert ja que porta verdura, cereals i proteïna. En resum un plat ben equilibrat i poc calòric!

1 comentari: