dilluns, 10 de març de 2014

Coc de poma

Després de fer la coca de poma li toca el torn al coc.
A mi m'ha agradat molt, encara que a la resta han dit que com la coca no hi ha res.
Feu la prova vatros mateixos!!!

Ingredients
- 3 ous
- 130g de mantega o oli de girasol
- 200g de farina per postres (força)
- 150g de sucre
- 2 cullerades de cognyac
- 1 sobre de llevadura química Royal
- 4 pomes (reineta)
- Sucre glass per sobre
- 1 pessic de sal

Procediment
- Batre els ous i el sucre amb la batedora fins que blanquejen.
- Un cop tenim el sucre desfet, incorporem la mantega a temperatura ambient (ha d'estar ben tova) i el cognyac i tornem a batre.
- Per finalitzar incorporem  la farina, la llevadura Royal i la sal i mesclem suaument.
- Posem la mescla en un motlle desmuntable d'uns 26 cm de diàmetre, que prèviament hem untat amb mantega i una mica de farina.
- Distibuïr bé la mescla pel motlle i per sobre li posem la poma que prèviament hem tallat a quarts i li hem fet uns talls sense arribar al final.
- Enfornar a 180ºC uns 40 min.
- Un cop fred el coc, l'espolvorejem amb sucre glass per sobre.

Abans de coure

Coc finalitzat


-

1 comentari: