dimarts, 25 de març de 2014

Cake de carabassa, poma i avena

I aquí comença el mes dels aniversaris, des de el 2 de Febrer que la meva fillola fa anys  fins el 21 de Març que els compleix el meu fillol, passen la meitat dels aniversaris de la família, Joanna, la mama, la iaia i ma germana, no esta mal! 6 cumpleanys , 5 pastisos en 6 setmanes!
Aquest any quest cake anglés va ser el primer de la saga!
Be, per l'aniversari de Joanna  vaig acabar fent tres pastissos, un per els companys de feina, un per els amics i l'altre per la família.
Aquest el vaig repetir dos cops l'únic que vaig canviar el motlle, un en forma de cor, i l'altre en "cupido", ja podeu saber en quin dia compleix els anys Joanna, no? si si el 14 de Febrer.

Iingredients
- 300g de  carabassa roja (sense pell)
- 200g de poma
- 150g flocs de civada (copos de avena)
- 100 g de panses
- 1 culleradeta de canyella molta
- 1/2 culleradeta de nou moscada molta
- 1 pessic de clau molt
- 280g de sucre moreno
- 5 ous
- 150g d'oli de girasol
- 200g de farina
- 1 culleradeta de bicarbonat

Cobertura
- 240g de sucre glass
- 50g de margarina
- 60g de formatge philadelphia
- 10g de suc de llima
- Anous picades per sobre.



Procediment
- Precalentem el forn a 180ºC
- Picar en la picadora la poma i la carabassa.
- Un cop estan picats afegim al bol; passes, avena, especies, sucre, ous i oli. Mesclar tot fins que quedi homogeni.
- Per últim afegim la farina i el bicarbonat, remenar tot bé i tirar la mescla dina d'un motlle d'uns 28cm de diàmetre, que prèviament hem untat amb margarina i farina.
- Enfornem uns 50-55 min.
- Per fer la cobertura, posem tots els ingredients dins la batedora fins que quedi ben cremós.
- Un cop s'ahgui refredat desmotllem, posem la cobertura per sobre i piquem anous i ho adornem al gust.














1 comentari:

  1. Té molt bona pinta!! no n'he fet mai amb carabassa, ho haurem de fer!!

    ResponElimina