Ingredients
- 1 base de pasta brisa (quebrada)
- 1 carabasseta gran
- 2 alls porros
- 3 carxofes
- 200ml de nata per cuinar
- 3 ous
- 100g de bacó fumat
- 100g de pernil salat
- Formatge per fondre tipo emmental
Procediment
- Forrem un motlle amb la pasta brisa, i retallem la pasta sobrant.
- Enfornem la pasta al forn uns 15 min, que prèviament hem punxat amb una forquilla i li posem paper de plata a sobre per que no es baixen les vores.
- Tallem les verdures, comencem sofregint la carxofa a continuació incorporem la carabasseta i l'all porro i el ho sofregim tot junt, un cop tenim la verdura cuita li incorporem el bacó a tires i el pernil salat que prèviament hem fregit en un altra paella per que quedin cruixents.
- En un bol batem els ous i la crema de llet, i incorporem la meitat del formatge.
- Afegim el sofregit de les verdures que prèviament hem escorregut per treure l'excés d'aigua i oli.
- Posem la mescla per sobre la massa i per finalitzar li afegim la resta de formatge ratllat.
- Posem al forn uns 15-20 min fins que es qualli.
- Ja tenim llesta la quiche, es pot servir tant freda com calenta.
- El motlle autèntic per fer-la és el que les vores són amb ones, però jo no en tenia i ho vaig fer amb un desmotllable.
- Aquesta la vaig portar per la festa de cumpleanys de la meva mare i ja no vaig poder fer la foto del tall, el proper cop serà.
Sofregir les verdures |
Coure la pasta al forn amb paper de plata |
Forrar un motlle amb la pasta |
Incorporar el sofregit als ous |
Batre els ous amb la nata i el formatge ratllat |
Posar la mescla sobre la base cuita i acabar de posar el formatge |
Quiche finalitzada |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada