dilluns, 11 de març de 2013

Bacallà en pebrots i parmentier

Avui tinc poc temps per fer el dinar, tinc que fer un pastís de cumpleanys, així que aprofitant la calor del forn, he pensat de posar una mica de peix.
Sense pensar-ho m'ha sortit un bacallà tant bo que l'he volgut compartir, més fàcil i ràpid impossible.
Jo he utilitzat parmentier que es una crema de patata i alls porros que ja tenia feta del dia abans però si no us voleu complicar la vida podeu utilitzar uns "copos" de puré de patata precuinats que faran que el plat sigui complert.
I en uns 15 min teniu un dinar equilibrat amb la seva verdura, la proteïna i els hidrats, una mica de fruita i una copeta de vi blanc i llest el dinar!
                                                                     
Ingredients 
- 1 pebrot roig gran
- 1 llom de bacallà al punt de sal congelat (per persona)
- Puré de patata o parmentier
- Sal, oli i pebrot dolç en pols.

Procediment
- Tallar el pebrot a tires iguals i posar-lo al fons d'una safata de forn i els salem.
- Posar els lloms de bacallà a sobre i els i posem  una mica de pebre roig dolç i un bon xorro d'oli.
- Enfornem a 175ºC uns 15 min.
- A part ferm un puré de patata precuinat o una parmentier.
- Enplatar al fons del plat el puré i per sobre el peix en els pebrots de guarnició.
- A dinaaaaaaaar!

Després
Abans

1 comentari:

  1. E l bacallà esta bo de totes maneres, però aquest te molt bona pinta.
    http://bonissim.blogspot.com.es/
    Chus

    ResponElimina